2 x mosen

Havde arrangeret en fugletur for mine forældre og havde mere eller mindre lovet at vi skulle se Rørhøg, Gøg og Isfugl. Da de ikke hører til de mest morgenfriske var vi først dernede efter kl. 10 og jeg måtte sige, at der nok ikke var store chancer for Isfugl på dette tidspunkt. Det første vi ser er en Toppet Lappedykker, som fanger en fisk og fodrer sin unge med den. Det tegner jo meget godt så vi begiver os afsted til stedet, hvor jeg håber vi kan se de tre tidligere nævnte. Det lykkes da også ret hurtigt at se dem, dog ikke isfuglen. Den kommer man ikke sovende til, så håber de kan komme tidligere op 🙂

Vi fortsætter og kigger efter Nattergal og diverse sangere. Der er forbavsende stille i det område, men nogle sangere bliver det da til. I stedet ser vi en masse larver som hænger i lange tråde. Her ses hvad jeg gætter på er Tjørn-spindemøl:
DSC_3741Tjørn-spindemøl

Vi vender næsen hjemad og spiser frokost og takker af for en hyggelig tur.

Sidst på eftermiddagen prøver jeg lykken igen i håb om Isfugl også uden held denne gang, men har da fået en masse frisk luft. Sluttede af med at se Rødhovedet and. Det er noget siden jeg har set den. Tog et billede da der var en sjov spejling i vandet.

Rødhovedet And:
DSC_3791Rødhovedet and

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: